Hero

+

AKADEMIE

Akademie

Marek Fichtner

Marek
Fichtner

President Bocuse d’Or Akademie, šéfkuchař restaurace Červený Jelen

Filip Sajler

Filip
Sajler

Šéfkuchař, General Secretary Bocuse d’Or Team CZ, zakladatel Perfect Canteen, Perfect Catering, Cibule., HOPI Chef Tech Food

Radek David

Radek
David

Kreativní šéfkuchař ARAMARK

Petr Hajný

Petr
Hajný

Šéfkuchař a spolumajitel restaurace Zas a Znova

Miroslav Kalina

Miroslav
Kalina

Šéfkuchař a konzultant

Tomáš Kalina

Tomáš
Kalina

Šéfkuchař a organizátor Culinary Symposium

Jan Knedla

Jan
Knedla

Restaurant Papilio

Tomáš Kněž

Tomáš
Kněž

Executive Chef O2 arena & O2 universum

Petr Kunc

Petr
Kunc

Šéfkuchař restaurace Salabka

Marek Lojda

Marek
Lojda

Senior ambassador makro akademie

Zdeněk Pohlreich

Zdeněk
Pohlreich

Gastronom, moderátor a spolumajitel restaurací CAFÉ IMPERIAL, NEXT DOOR a DIVINIS

Tomáš Popp

Tomáš
Popp

Manažer Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR

Jan Punčochář

Jan
Punčochář

Šéfkuchař restaurace U Matěje

Marek Raditsch

Marek
Raditsch

Šéfkuchař KAMPA GROUP RESTAURANTS

Jiří Roith

Jiří
Roith

Zakladatel Kulinářské umění

Oldřich Sahajdák

Oldřich
Sahajdák

Šéfkuchař restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise

Pavel Sapík

Pavel
Sapík

Šéfkuchař restaurace U Sapíků

Martin Svatek

Martin
Svatek

Šéfkuchař restaurace Mace

Tomáš Černý

Tomáš
Černý

Spolumajitel a šéfkuchař restaurace Dejvická 34, držitel ocenění Bib gourmand 2021-22

Jiří Štift

Jiří
Štift

Šéfkuchař restaurace Sia


Media

Makro

Makro ČR – generální partner soutěže Bocuse d'Or Czech Republic

Společnost Makro ČR je generálním partnerem kuchařské soutěže Bocuse d'Or Czech Republic. Jako významný dodavatel potravin a služeb pro gastronomii nabízí široký a kvalitní sortiment vytvořený na míru profesionálům v gastro segmentu. Součástí portfolia jsou i vlastní značky, jako například Metro Chef, která garantuje stabilní kvalitu produktů určených pro profesionální kuchyně.

Balbin

Voda, která voní jako víno?

Česká značka Balbin Artesian Water jako první na světě sytí minerální vodu přírodním CO₂ zachyceným při fermentaci hroznů. Tento revoluční, ekologický přístup, přináší jemné perlení, stejně jako šampaňské a vytříbený chuťový profil, díky němuž voda získala mezinárodní uznání a ocenění mezi nejlepšími ve světě prémiových vod.

Bocuse d`Or 2023

Velké finále národního kola proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR se odehraje 30. června v Grandhotelu Pupp

České národní kolo Bocuse d’Or, nejprestižnější a zároveň nejtěžší kuchařské soutěže světa, zná své finalisty. Náročné požadavky na kandidáty a přísný výběrový proces vedly k tomu, že oproti loňskému 1. ročníku, kde bojovalo deset mladých profesionálních kuchařů, se letos utkají pouze tři. Finálový souboj o vítězství a šanci postoupit do evropského kola se tak odehraje během jediného dne – 30. června – poprvé v noblesním prostředí legendárního Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.

Bocuse 2025

Národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR bude poprvé hostit Grandhotel Pupp

Tuzemská gastroscéna žije v očekávání velké události – 2. ročníku českého národního kola Bocuse d’Or, nejprestižnější, ale také nejtěžší kuchařské soutěže na světě. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 30. června do 1. července v legendárním Grandhotelu Pupp v Karlových Varech.

IMG 0455

Český tým zabojoval v Trondheimu o postup do světového finále kuchařské soutěže Bocuse d‘Or

Bojem o postup do světového finále Bocuse d‘Or skončila účast týmu České republiky v čele s vítězem národního kola Dominikem Unčovským v evropském kole Bocuse d´Or. Vrcholnou gastronomickou událost, která se konala 19. a 20. března v norském Trondheimu, završilo vyhlášení deseti nejlepších postupujících evropských týmů, mezi které se ten český bohužel neprosadil.

Luboš, Adam, Filip

Vznikla nová platforma Food‘n Beverage Foundation Czech

Na základech Českého gastronomického institutu vznikla nová platforma Food `n Beverage Foundation Czech. Stojí za ní aktivní profesionálové Luboš Kastner, Filip Sajler a Adam Eliáš. Základní ambicí Food `n Beverage Foundation Czech je podpořit české gastronomy a gastronomii novými impulsy, být v centru jejího dalšího rozvoje. Aktivitami, které už běží naplno, jsou přípravy české účasti na Bocuse d`Or Europe a GastroTek.

Bocuse d`Or Czech

Dominik Unčovský bude Českou republiku reprezentovat v evropském finále proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or

Pořadatelé nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or ve čtvrtek 12. října zveřejnili seznam zemí, jejichž týmy byly vybrány k účasti v evropském finále Bocuse d´Or. Po mnoha letech je mezi nimi také tým České republiky v čele s vítězem národního kola Bocuse d´Or Dominikem Unčovským! Bocuse d'Or Europe se koná 19. – 20. března 2024 v Trondheimu, hlavním městě norské gastronomie.

Vítěz českého národního kola Bocuse d'Or Dominik Unčovský

Vítězem národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or je Dominik Unčovský

V pražském O2 universu dnes, 6. května, skončilo třídenní vrcholné kuchařské klání – české národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or. Rozhodnutím mezinárodní poroty se vítězem stal Dominik Unčovský, na druhém místě skončil Patrik Bečvář a bronzovou medaili si odnesl Vojtěch Petržela. Vítěz velkého finále získal šanci ucházet se o účast v evropském kole Bocuse d´Or, které se bude konat v roce 2024 v Trondheimu, a prémii 100 000 Kč.

02-finaliste

Česká republika bude už za pár dní znát vítěze národního kola proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or: velké finále se koná od 4. do 6. května v O2 universu

Národní kolo nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or, které se po letech opět vrací do České republiky, bude součástí unikátního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST. V pražském O2 universu od 4. do 6. května naplno vypukne opravdový svátek české gastronomie s událostmi nabitým programem pro laickou i odbornou veřejnost a se spoustou výtečného jídla a pití.

01-finaliste

České národní kolo proslulé kuchařské soutěže Bocuse d’Or má 10 finalistů – o vítězi se rozhodne začátkem května v O2 universu

Deset mladých profesionálních kuchařů se spolu se svým týmem bude ucházet o vítězství v národním kole nejprestižnější světové kuchařské soutěže Bocuse d’Or, která se po letech opět vrací do České republiky. Vrcholné kuchařské klání se uskuteční za účasti laické i odborné veřejnosti od 4. do 6. května v rámci unikátního festivalu MAKRO CZECH GASTRO FEST v pražském O2 universu.

Obrazek

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa

Česká republika se vrací na gastronomickou mapu světa - začátkem května se v Praze uskuteční národní kolo proslulé kuchařské soutěže BOCUSE D'OR


Partneři

Generální partner

Makro

Partner

BalbínDébicDotykačkaPivovar elektrárnaGastro machGault&MillauG.BenediktImpuls rádioKlara RottLesy ČRLexusNěco jako kolaNespressoPepper fieldPerfect ChefsGrandhotel puppRonaSavencia fromageSeikoSocrVarylifeVaviVinselektHobbychef

Mediální Partner

Apetit

EVENT AND HOSPITALITY PARTNER

Bpr
Logo

Kontakt

akademie@bocusedor.cz

Český Gastronomický Institut servisní s. r. o.
C 351884, IČ: 10988157