Lesy ČR prodávají čerstvou zvěřinu

Kvalitní zvěřina je k dostání v 60 výdejnách Lesů ČR v celé republice (www.zlesanastul.cz). Tam se prodává maso v kůži. Ne každý ho ale umí zpracovat. Lesy ČR proto otevřely dvě zpracovny, v nichž je k dostání maso v balíčcích i masné výrobky. V krušnohorských Klínech si lidé vše objednávají přes e-shop (www.masozlesa.cz), v areálu židlochovického zámku mají kamennou prodejnu.

Do krušnohorského střediska podnik investoval 15 milionů korun. Zpracovávají tam šest druhů zvěře – jelena evropského, divočáka, srnce, jelena siku, daňka a muflona. Veškerá zvěř byla ulovená v režijních honitbách podniku v severních a části středních Čech. Základem pro výrobu jsou staré a prověřené recepty bez použití barviv, mnoha konzervantů a mouky.

Provoz nové zpracovny zvěřiny s maloobchodní prodejnou zahájily Lesy ČR také v areálu židlochovického zámku. Prodejna nabízí balíčky chlazeného a mraženého masa z režijních honiteb, obor a bažantnic Lesů ČR.


Partneři

Generální partner

Makro

Partner

BalbínBohemscaDébicDesign GastroDotykačkaPivovar elektrárnaGastro machGault&MillauG.BenediktGrasonImpuls rádioKlara RottLesy ČRLexusMYLOUNěco jako kolaNespressoPepper fieldPerfect ChefsPreciosaGrandhotel puppRonaSavencia fromageSeikoSocrVarylifeVaviVinselektwusthofHobbychef

Záštita

Hospodářská komoraMinistry of industry and trade

Mediální Partner

Apetit

EVENT AND HOSPITALITY PARTNER

Bpr
Logo

Kontakt

akademie@bocusedor.cz

Český Gastronomický Institut servisní s. r. o.
C 351884, IČ: 10988157